Julia is op zoek naar jou!

Ben jij de werkvoorbereider of monteur die ons gepassioneerde team komt versterken?
 
Check dan onderstaande vacatures en maak kennis met Julia. Jong, enthousiast en gedreven.  Met passie voor mensen en interieurconcepten.

Klik op de onderstaande link voor de uitgebreide vactures.

Ervaren Monteur
werkvoorbereider assistent projectleider

Julia is verhuisd!

Vanwege de groei van de afgelopen jaren zijn we uit ons jasje gegroeid. Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en onze verdere expansie plannen te kunnen verwezenlijken, zitten wij vanaf heden in ons nieuwe pand aan de Hanzeweg te Lochem.

Binnenkort zal er nog een officiële opening plaats vinden… Blijf ons volgen, binnenkort meer nieuws!

Even praktisch… Onderstaand de nieuwe adresgevens en ons nieuwe telefoonnummer:

Julia
Hanzeweg 14H
7241 CS Lochem

+31(0)85-2736756
W  www.juliabv.nl

Regardz meets Julia!

Regardz verzorgt op een top locatie in Amersfoort congressen en vergaderingen. Voor de gastvrije onderneming verzorgt Julia een complete metamorfose van het entreegebied en de congreszaal.

Onderdeel van de ruim 560 m2 vloeroppervlak is de grote ronde congreszaal die voorzien is van professioneel geluid, beamer en een groot podium; een unieke locatie voor congressen.

Het entreegebied wordt voorzien van een stijlvolle receptiebalie in combinatie met het succesvolle Hartigconcept waarbij het brood op ambachtelijke wijze wordt gemaakt.

Tijdens de vakantie mogen wij dit bijzondere project realiseren!

Rabobank selecteert Julia!

Na een uitbreide selectie is Julia als beste naar voren gekomen voor de realisatie van het maatwerk interieur voor het Holtens Ondernemershus.

Naast de inhoudelijke kennis van zaken, bleek ook de persoonlijke benadering van doorslaggevend belang te zijn geweest.

Concept Gallery Amsterdam versterkt zich met Julia!

De Amsterdamse Concept Gallery breidt uit. De showroom is gevestigd in het architectonisch interessante IJburg in het oostelijk deel van Amsterdam en is goed bereikbaar. In mei ging de showroom van start met vloeren- en wandenspecialist Senso en meubelfabrikant Thonet. Daar komen nu een drietal merken bij. De additionele partners zijn Limited Edition met karpetten, De Ploeg met meubel- en gordijnstoffen en Julia voor maatwerk interieur en projectmanagement.  

"We ontwikkelen ons verder en de combinatie van de verschillende merken versterkt elkaar." aldus David Bols (Senso) en René Nieuwendijk (Thonet).

In de Concept Gallery kunnen architecten, dealers, particulieren en professionele eindgebruikers een goede indruk krijgen van de diverse collecties. In de Concept Gallery staat een deskundig verkoopteam de hele week klaar voor de klant.

Check onze site www.conceptgallery.nl

Gasthuiskerk te Doesburg

Julia is mede verantwoordelijk voor de renovatie van de Gasthuiskerk te Doesburg. De entreepartij en een foyer wordt als transparant element aan het gebouw toegevoegd. Dit wordt gedaan met respect voor de historische en architectonische waarden van het monument. Concepts & Images heeft het concept ontworpen. Julia werkt in samenwerking met aannemingsbedrijf de Vries aan de totale projectrealisatie.

Vitens kiest voor Julia !

Na een uitgebreide tenderselectie heeft Vitens aan Julia de opdracht gegund voor de realisatie van het complete interieurconcept. Het hoofdkantoor bestaat uit 3 verdiepingen; totaal ruim 7.000 m2. Vanwege de grootte en de complexiteit van het project is ervoor gekozen om het project in twee fases uit te voeren in 2014.

RetailEvent 2014

Het RetailEvent 2014 zit er op. We hebben genoten van de beurs en hebben twee geweldige beursdagen gehad.

Het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. De feedback van onze bezoekers is zeer nuttig en belangrijk voor ons, dit waarderen wij enorm. Bent u niet in de gelegenheid geweest om Julia B.V. te bezoeken tijdens het RetailEvent 2014, maar bent u wel benieuwd naar de ontwikkelingen van Julia B.V. en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u in de buurt van Eefde, kom gerust langs. De koffie staat altijd klaar!

Senso Gallery Amsterdam

De Senso Gallery in Amsterdam is volledig opnieuw ingericht. Julia is verantwoordelijk voor het complete maatwerk interieur. Momenteel worden ook de laatste voorbereidingen getroffen voor de nieuwe showroom van Thonet.

Foto's van dit bijzondere project zijn eind mei terug te vinden op onze website!