JULIA

Bij Julia staan mensen centraal. Mensen, zoals u en ik, die vrijwel dagelijks aankoopbeslissingen maken. Die mensen bepalen het werkelijke succes van uw interieur. Met dat als uitgangspunt realiseert Julia onderscheidende inrichtingsconcepten die meer zijn dan decor alleen.

Onze kennis van consumenten en jarenlange ervaring in interieurbouw en projectmanagement hebben we samengebracht in Julia: uw persoonlijke partner in winkel- en projectinrichting.

Design

Julia kent de consument die dagelijks aankoopbeslissingen neemt als geen ander; bij Julia staan mensen centraal. Deze kennis stelt haar in staat om voor opdrachtgevers een perfecte briefing in kaart te brengen.
Julia werkt hierbij samen met het beste team van succesvolle, gespecialiseerde ontwerpers. Zij kunnen de briefing vertalen naar een onderscheidend concept waarbij Julia op overtuigende wijze de complete realisatie van uw interieurconcept verzorgt.

Duidelijke afspraken

Uitgangspunt voor ieder ontwerp is een onderscheidend en realistisch concept dat past binnen het beschikbaar gestelde budget. De hierover van tevoren gemaakte afspraken zijn helder en concreet; alleen zo kunt u ook in financieel opzicht tevreden zijn over het eindresultaat.

Projectmanagement

Overall of turn-key projectmanagement is de meest verantwoorde vorm van projectmanagement. De combinatie tussen ervaring en expertise, leidt tot een optimale mix van leiding en creativiteit.

Realisatie binnen de planning

Wij zijn ervan bewust dat het realiseren van projecten binnen afgegeven deadlines cruciaal is om als bouwer / projectbureau succesvol te kunnen opereren binnen de retail- en projectinrichting.

Juist om die reden is het aan te bevelen om te investeren in projectmanagement met de juiste ervaring. Goede voorbereiding met alle betrokken bouwpartners leidt tot een uiterst efficiënte planning waardoor de verbouwing namelijk immers zo kort mogelijk duurt.

Julia hecht veel waarde aan kwaliteit van het geleverde product en aan de uitstraling van het gerealiseerde project; het succes van het concept wordt immers voor een belangrijk deel bepaald door het totale concept en niet het product alleen. Er moet sterk worden gefocust op onderscheid letterlijk en figuurlijk tot stand brengen.

Realisatie

Julia realiseert interieurconcepten voor ondernemers met ambitie. In de ideale situatie wordt zij al tijdens de conceptontwikkeling in het (ontwerp) proces betrokken. Hierdoor kan tijdig de juiste vertaalslag worden gemaakt van concept naar realisatie.

Tijdens dit proces heeft uw organisatie een vast aanspreekpunt. Julia is persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Bovendien neemt zij u veel werk uit handen waarbij ook de kwaliteit gewaarborgd blijft.